Gevulde Eieren

Gevulde Eieren

Op zoek naar een eenvoudig maar overheerlijk hapje voor je volgende feestje of borrel? Deze gevulde eieren zijn niet alleen een klassieker op tafel, maar ook razendsnel te maken én aan te passen naar smaak. Met een romige vulling op basis van eidooier, mayonaise en een vleugje mosterd, zijn ze favoriet bij jong en oud.
Bereidingstijd 20 minuten
Totale tijd 20 minuten
Porties 3

Ingrediënten
  

  • 3 eieren
  • 2 eetlepels mayonaise
  • 1 theelepel mosterd optioneel, bijv. Dijon
  • Zout en peper naar smaak
  • Paprikapoeder voor garnering
  • Verse bieslook of peterselie optioneel, voor decoratie

Instructies
 

  • Kook de eieren hard: Breng een pan met water aan de kook, voeg de eieren toe en kook ze 10 minuten.
  • Laat ze schrikken: Spoel de eieren af met koud water en laat ze volledig afkoelen.
  • Pel de eieren en snijd ze in de lengte doormidden.
  • Haal de eidooiers eruit en doe die in een kom.
  • Prak de eidooiers fijn met een vork en meng met de mayonaise, mosterd, zout en peper.
  • Vul de eiwitten met het mengsel met een theelepel of een spuitzak voor een net effect.
  • Garneer met een beetje paprikapoeder en eventueel wat fijngehakte kruiden.

Reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept